Tervehdys
Tornion seurakunnasta

Martti Puontila
   p. 0400 599 702

Olet surffaillut Tornion seurakunnan kotisivuille. Nykyisen Tornion seurakunnan historia on lyhyt, kun vuoden 2007 alussa Alatornion, Tornion ja Karungin seurakunnat yhdistyivät yhdeksi seurakunnaksi. Kirkollinen historia entisillä seurakunnilla on kuitenkin varsin pitkä. Alatornion kirkon paikalla on ollut kirkko ehkä jo 1200 -luvulla. Tornion ensimmäinen kirkko rakennettiin vuonna 1645, Karungin kirkko täyttää kohta 200 vuotta.

Nykyinen seurakunta haluaa liittyä siihen kristilliseen uskoon, jonka perustana on ollut Jumalan toiminta ja työ. Raamatun punainen lanka on Jeesus Kristus, Hänen elämänsä, opetuksensa, sovituskuolemansa, ylösnousemuksensa kuolleista ja paluu aikojen lopulla. Tätä sanomaa meidät on kutsuttu viemään eteenpäin.

Näiltä sivuilta saat tietoja seurakunnan toiminnasta, työntekijöiden yhteystiedot ja myös luottamushenkilöiden nimet. Seurakunnassa on myös runsaasti vapaaehtoisia vastuunkantajia eri tehtävissä. Kaikkiin edellä mainittuihin voit ottaa rohkeasti yhteyttä, he ovat sinun palveluksessasi. Haluamme toimia niin, että mahdollisimman moni voisi kokea seurakunnan itselleen läheiseksi ja tärkeäksi. Seurakunta haluaa palvella ihmisiä järjestämällä kaiken ikäisille monipuolista toimintaa, josta jokainen voi valita mieleisensä. Voit antaa myös palautetta ja toiveita seurakunnan eri työntekijöille.

Yhteys armolliseen Jumalaan on elämämme perusta.  Toivon, että koet itsesi tervetulleeksi seurakunnan elämään  ja toimintaan. Mukaan voivat tulla epäilijät, epäuskoiset,ateistit yhtä hyvin kuin kristillisen uskon omaavat ja sille vahvistusta kaipaavat.

Jumala siunatkoon Sinun elämänkulkusi

TORNION SEURAKUNNAN KIRKKOHERRANVAALI

Oulun hiippakunnan tuomiokapituli on tehnyt Tornion seurakunnan kirkkoherran virkaa koskevan vaaliehdotuksen sekä määrännyt päiväjumalanpalveluksen toimittamisen ajankohdat seuraavasti:

I vaalisija:
Jyväskylän seurakunnan seurakuntapastori
TT Tuomas Palola, su 11.9.2016

II vaalisija:
Kemijärven seurakunnan kirkkoherra
TK (vastaa nyk. TM) Pentti Tepsa, su 18.9.2016

III vaalisija:
Simon seurakunnan kirkkoherra
TM Ville Väkeväinen, su 25.9.2016

Lisätietoja tästä

HUOM! Ilmoittautumiset kuvaa klikkaamalla!

KESÄHETKIÄ LÄHETYSAITALLA

Suositut lauluillat jatkuvat keskiviikkoisin 8.6. alkaen koko kesän klo 19. Aitassa kaikuvat vanhat suosikit ja uudemmatkin laulut tulevat tutuiksi.
Sunnuntain kirkkokahveja juodaan Lähetysaitalla 12.6. ja seuraavan kerran heinäkuun alussa.

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN

omakotitalotontteja Karungissa.