Tervehdys
Tornion seurakunnasta

Martti Puontila
   p. 0400 599 702

Olet surffaillut Tornion seurakunnan kotisivuille. Nykyisen Tornion seurakunnan historia on lyhyt, kun vuoden 2007 alussa Alatornion, Tornion ja Karungin seurakunnat yhdistyivät yhdeksi seurakunnaksi. Kirkollinen historia entisillä seurakunnilla on kuitenkin varsin pitkä. Alatornion kirkon paikalla on ollut kirkko ehkä jo 1200 -luvulla. Tornion ensimmäinen kirkko rakennettiin vuonna 1645, Karungin kirkko täyttää kohta 200 vuotta.

Nykyinen seurakunta haluaa liittyä siihen kristilliseen uskoon, jonka perustana on ollut Jumalan toiminta ja työ. Raamatun punainen lanka on Jeesus Kristus, Hänen elämänsä, opetuksensa, sovituskuolemansa, ylösnousemuksensa kuolleista ja paluu aikojen lopulla. Tätä sanomaa meidät on kutsuttu viemään eteenpäin.

Näiltä sivuilta saat tietoja seurakunnan toiminnasta, työntekijöiden yhteystiedot ja myös luottamushenkilöiden nimet. Seurakunnassa on myös runsaasti vapaaehtoisia vastuunkantajia eri tehtävissä. Kaikkiin edellä mainittuihin voit ottaa rohkeasti yhteyttä, he ovat sinun palveluksessasi. Haluamme toimia niin, että mahdollisimman moni voisi kokea seurakunnan itselleen läheiseksi ja tärkeäksi. Seurakunta haluaa palvella ihmisiä järjestämällä kaiken ikäisille monipuolista toimintaa, josta jokainen voi valita mieleisensä. Voit antaa myös palautetta ja toiveita seurakunnan eri työntekijöille.

Yhteys armolliseen Jumalaan on elämämme perusta.  Toivon, että koet itsesi tervetulleeksi seurakunnan elämään  ja toimintaan. Mukaan voivat tulla epäilijät, epäuskoiset,ateistit yhtä hyvin kuin kristillisen uskon omaavat ja sille vahvistusta kaipaavat.

Jumala siunatkoon Sinun elämänkulkusi

alt-teksti

YHTEISVASTUUKERÄYS KÄYNNISTYY

sunnuntaina 7.2. klo 10 messulla Alatornion kirkossa, minkä jälkeen keittolounas, laskiaispullakahvit ja -mehut sekä yhteisvastuun avaus Parasniemen seurakuntatalolla.

Lauluilta yhteisvastuun hyväksi

Koko perheen ulkoilupäivä ja riemukierroshiihto

VIERAILU RUOTSIN KARUNKIIN

sunnuntaina 7.2. Messu klo 12 (s.a.) Ruotsin Karungin kirkossa, saarna Martti Puontila, lit. Juha Rauhala, kantt. Katja Heroja. Jp:n jälkeen kirkkokahvit srk-talolla.
Jäätietä voi kulkea. Karungin srk-talolta saa kyydin jäätietä pitkin klo 11.30 alkaen.

KOHTAAMISPAIKKA
- MEETING POINT

yhdessä tekemistä sekä  tutustumista naisten ja lasten kesken.

DIAKONIAPÄIVYSTYS

Diakoniapäivystykseen on tullut muutoksia, tarkemmat tiedot oheisesta linkistä.

Tornion seurakunta myy Antisaaren leirikeskuskiinteistön